Leafs Flower Art "Je straalt als je het over bloemen hebt"

Na het behalen van mijn MBO4 Bloem & Design diploma, heb ik in 13 jaar tijd, bij verschillende mooie bloemenwinkels veel ervaring opgedaan. Daar kreeg ik de kans om mijn creativiteit te ontwikkelen. Een jaar na de geboorte van onze zoon Joep, nam ik deze stap en Leafs Flower Art werd geboren.

Leafs Flower Art is gevestigd in Noord Holland, regio Kennemerland, in Uitgeest. Ik heb een eigen atelier, waar ik mijn bloemwerk maak en workshops geef. Met het oogpunt op bloemstyling, werk ik uiteraard ook op locatie.

Werken met de mooiste bloemen en kleuren is mijn passie. Mijn grootste uitdaging is het totaalplaatje kloppend te maken met passend bloemwerk. Daarmee hoop ik jullie verwachtingen te overtreffen.                     

Ik ben altijd op zoek naar een combinatie van een bloemrijk maar stoer geheel, waarbij oog voor detail en gevoel voor kleur en stijl een belangrijke rol spelen. 

Met persoonlijke aandacht, professionaliteit  en service, creëer ik met veel passie en liefde, passend bloemwerk voor speciale gelegenheden.

Leafs Lisette

Bruidsbloemwerk

Jullie gaan trouwen!

De mooiste dag van jullie leven en daar hoort persoonlijk, op maat gemaakt bruidsbloemwerk bij.

Leafs Flower Art verzorgt de bloemstyling voor elk moment van jullie dag; van trouwauto, ceremonie tot dinerlocatie. Er is zoveel mogelijk!

Rouwbloemwerk

De mooiste bloemen en hun kleuren, kunnen betekenisvol zijn. Het mooiste is de emotie, die bloemen los kunnen maken.

Leafs Flower Art maakt rouwbloemwerk met veel zorg, aandacht en liefde. Rouwbloemwerk waar uw gevoel en wensen in zijn verwerkt.

Workshop

Leafs Flower Art geeft regelmatig creatieve, gezellige en leerzame bloemschikworkshops in haar atelier. Geen groene vingers? Geen paniek, ik leer jullie graag wat bij!

 

 

Recensies

leafs flower art noord holland trouwboeket

Lisette heeft goed geluisterd naar al onze wensen voor de bruiloft en onze verwachtingen overtroffen. Zij heeft een prachtige aankleding van de auto, het prieel en de locatie verzorgd. Ook het boeket en corsages heeft zij voor ons gemaakt in dezelfde stijl. En alles bleef mooi op deze snikhete zomerdag! Haar werk is van deze tijd, ze denkt mee en heeft creatieve oplossingen. In het contact en haar werk is te zien dat ze veel ervaring heeft en oog voor kwaliteit.

Jasper & Claudia

Bloemen Uitgeest Heemskerk Castricum Heiloo Limmen Beverwijk Krommenie Assendelft

De bloemen op onze bruiloft waren zo mooi! Lisette voelde feilloos aan hoe we het graag wilden hebben en wat bij ons paste. Mijn boeket was perfect en ook de decoraties, en corsages waren precies goed. Niet teveel of te weinig bloemen en het zag er prachtig uit.

Maarten & Tina

Leafs flower art trouwen uitgeest heemskerk castricum beverwijk

Lisette heeft voor ons de bloemen op onze bruiloft verzorgd. Een bruidsboeket, magneet corsages, aankleding van de trouwauto, aankleding van het prieeltje (incl. bloemengordijn) en een flinke bos bloemen bij het ontvangst van de daggasten. De 'bloemenslinger' voor de auto werd zorgvuldig met zuignappen vastgezet, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen. Hij is bij ons 2x gebruikt, namelijk 's avonds ook nog als tafeldecoratie bij het diner. Zo konden we er extra lang van genieten! Daarnaast leverde zij ook bloemen voor de bakker (ter decoratie voor de bruidstaart) en losse bloemen voor in een zinken teil met drijfkaarsjes. Lisette heeft goed rekening gehouden met ons kleurenpalet en heeft meegedacht t.a.v. beschikbare bloemen voor het seizoen. Zo was alles mooi op elkaar afgestemd en kwamen steeds dezelfde kleuraccenten terug. Het prachtige resultaat liet zien dat ze haar werk met plezier en veel liefde doet!! Wij dragen dit bedrijf een warm hart toe en zouden Leafs Flower Art dan ook zeker aanraden.
Liefs, mr. and mrs. Prigge 🙂

Tim & Maartje

Trouwboeket uitgeest heemskerk castricum akersloot beverwijk alkmaar

Lisette heeft voor onze trouwdag het trouwboeket gemaakt. Het was precies wat ik wilde hebben en was er heel blij mee. Ik gaf wat ideeën wat ik mooi vond en ze maakte precies wat ik voor ogen had.

Thijs & Sanne

Leafs flower art bloemen uitgeest heemskerk castricum

Wij hebben bij Leafs Flower Art ons trouwboeket (en autoboeket) laten maken. Vooraf hadden wij in een persoonlijk gesprek ons moodboard laten zien met daarop kleuren en soorten bloemen die wij mooi vinden. Aan de hand daarvan heeft Lisette een trouwboeket gemaakt die helemaal voldeed aan onze wensen. Daarnaast kregen wij een extra bosje bloemen van ons boeket, zodat we er langer van konden genieten, omdat ik mijn boeket op de trouwerij zou gaan gooien.
Lisette levert professioneel werk, denkt met je mee en is gelijkertijd vriendelijk en behulpzaam. Bovendien was de prijs ook zeer schappelijk. Aanrader!

Daan & Rona

leafs flower art bloemschik workshop uitgeest noord holland

Lisette is super creatief, enthousiast en gedreven. Bovendien geeft ze leuke, originele workshops!

Lineke

Contactgegevens

Lisette Wesselman

Kruiskamplaan 28

1911 LN Uitgeest

06 20584027

info@leafsflowerart.nl 

 

KVK   75928205

BTW-ID  003028156B80

Reknr  NL63RABO0363452974

Volg mij

Leafs Flower Art adres uitgeest heemskerk castricum beverwijk alkmaar