Leafs Flower Art "Je straalt als je het over bloemen hebt"

Na het behalen van mijn MBO4 Bloem & Design diploma, heb ik in 13 jaar tijd, bij verschillende mooie bloemenwinkels veel ervaring opgedaan. Daar kreeg ik de kans om mijn creativiteit te ontwikkelen. Een jaar na de geboorte van onze zoon Joep, nam ik deze stap en Leafs Flower Art werd geboren.

Leafs Flower Art is gevestigd in Noord Holland, regio Kennemerland, in Uitgeest. Ik heb een eigen atelier, waar ik mijn bloemwerk maak en workshops geef. Met het oogpunt op bloemstyling, werk ik uiteraard ook op locatie.

Werken met de mooiste bloemen en kleuren is mijn passie. Mijn grootste uitdaging is het totaalplaatje kloppend te maken met passend bloemwerk. Daarmee hoop ik jullie verwachtingen te overtreffen.                     

Ik ben altijd op zoek naar een combinatie van een bloemrijk maar stoer geheel, waarbij oog voor detail en gevoel voor kleur en stijl een belangrijke rol spelen. 

Met persoonlijke aandacht, professionaliteit  en service, creëer ik met veel passie en liefde, passend bloemwerk voor speciale gelegenheden.

Leafs Lisette

Bruidsbloemwerk

Jullie gaan trouwen!

De mooiste dag van jullie leven en daar hoort persoonlijk, op maat gemaakt bruidsbloemwerk bij.

Leafs Flower Art verzorgt de bloemstyling voor elk moment van jullie dag; van trouwauto, ceremonie tot dinerlocatie. Er is zoveel mogelijk!

Rouwbloemwerk

De mooiste bloemen en hun kleuren, kunnen betekenisvol zijn. Het mooiste is de emotie, die bloemen los kunnen maken.

Leafs Flower Art maakt rouwbloemwerk met veel zorg, aandacht en liefde. Rouwbloemwerk waar je gevoel en wensen in zijn verwerkt.

Workshop

Leafs Flower Art geeft regelmatig creatieve, gezellige en leerzame bloemschikworkshops in haar atelier. Geen groene vingers? Geen paniek, ik leer jullie graag wat bij!

Bekijk hier welke workshops er dit seizoen zijn!

En schrijf je in!

Recensies

Contactgegevens

Lisette Wesselman

Kruiskamplaan 28

1911 LN Uitgeest

06 20584027

info@leafsflowerart.nl 

 

KVK   75928205

BTW-ID  003028156B80

Reknr  NL63RABO0363452974

Volg mij

Leafs Flower Art adres uitgeest heemskerk castricum beverwijk alkmaar