Bruidsbloemen

Gefeliciteerd lief bruidspaar, jullie gaan
de mooiste dag van je leven beleven!

Het is net een sprookje waarin je terecht bent gekomen…
Zie je je al lopen in je prachtige jurk, omringd met al jullie dierbaren? 

Met een glimlach van oor tot oor wil jij je fantastisch voelen op jullie bruiloft. Je wilt alleen maar genieten en denken; WAUW wat is dit gaaf!

Een overvloed aan prachtige bloemen en kleuren, maar hoe krijg je dat nu perfect bij elkaar?

Ik sta klaar om jullie te betoveren met een op maat gemaakte, complete bloemstyling, een bloembeleving. Waar alles naadloos op elkaar aansluit, waardoor het jullie sprookje wordt.

Ik kan me voorstellen dat je op je gemak wilt
voelen op je bruiloft wanneer al die ogen op je
gericht staan.

Jullie dag wordt pas sfeervol met een bloembeleving, als alles is afgestemd op jullie wensen, de trouwlocatie, jullie kleding etc.

Alleen je ziet door alle mogelijkheden niet meer wat je écht wilt en daarom laat je het liever aan een expert over.
Je wilt dan ook een aantal mooie eyecatchers op de belangrijkste momenten op jullie dag, zodat de sfeer en beleving van jullie dag overal terug komt.

Bij het zien van jullie locatie, ga ik meteen ‘aan’ en kan ik je vertellen hoe ik het totaalplaatje voor me zie.

Ik maak graag jullie bruiloft onvergetelijk met de mooiste bruidsbloemen, terwijl jij de rust en de ruimte hebt om te genieten van jullie mooiste dag van jullie leven.

bruidsboeket bruidsbloemen bruiloftinspiratie trouwlocatie noordholland inspiratie bruiloft bruiloftstyling backdrop bruiloftdecoratie bruiloft trends trouwtrends weddingstyling trouwen trouwboeket bloemstyling bloemstuk ceremonie unieke bruiloft bloemenconcept bloembeleving leafs flower art lisette bloemstylist bruidsbloemist bloemist bloemen bruiloft eventflowers eventbloemen trouwen in noord holland weddingplanner ja ik wil verloofd wedding trouwjurken winkel noord holland kleurrijke bruiloft colorful wedding de vergulden eenhoorn amsterdam

“Maak van jullie bruiloft een beleving die jullie én jullie gasten nooit meer zullen vergeten”

Wij zijn een match als..

Je een complete bloemaankleding wilt ipv alleen een bruidsboeket.

Je wilt dat de bruidsbloemen passen bij jullie,
jullie kleding, de trouwlocatie, uitnodigingen etc

Je ontzorgt wilt worden met een complete bloemstyling, zodat jij geen stress hebt en alleen maar kan genieten

Je de sfeer en beleving van jullie dag heel
belangrijk vinden.

Je een netjes werkende bloemist zoekt, die niet eerder weg gaat totdat alles er perfect uitziet.

Je houd van modern, speels, romantisch, maar ook een tikkeltje stoer/vlot.

Je houd van vrolijke kleurencombinaties
en geen nude-tinten.

Je geen huis-tuin-en-keuken bloemen wilt,
maar bijzondere bloemsoorten.

Je een spontane, goed lachse bruidsbloemist
zoekt die één en al oor is om naar jullie wensen te luisteren.

Je houd van veel bloemen en van weinig groen.

Hoe ik het liefste met jullie werk…

Zodra jullie trouwlocatie, de dagindeling (in
grote lijnen) bekend is, kun je een vrijblijvend
‘Mooiste dag van je leven gesprek’ inplannen.

Doe dit zo ongeveer vanaf 10 tot 3 maanden, zodat ik de tijd heb om jullie te adviseren wat echt bij jullie en de locatie kan en past.

Iedere bruiloft is persoonlijk en uniek. Daarom laat ik jullie vóór het ‘Mooiste dag van je leven gesprek’ alvast wat vragen beantwoorden, zodat ik goed voor ogen heb wie jullie zijn en hoe jullie deze bijzondere dag willen beleven.

Zijn wij een match?
Dan nodig ik jullie van harte uit voor een vrijblijvend ‘Mooiste dag van je leven gesprek’. Dit kan bij mij thuis, online of op jullie trouwlocatie.

Tijdens dit gesprek brainstormen we over een op maat gemaakte bloemstyling, een bloembeleving, met de mooiste bloemen voor jullie bruiloft of event.

Om voor elke unieke bruiloft of event een bijzondere beleving neer te zetten werk ik met een startbedrag van
€1500.

Tip:
Stel voor het gesprek een budget vast. Door dat te weten, kunnen we een bloembeleving bedenken binnen jullie budget, zodat we het beste resultaat eruit kunnen halen.

Naar aanleiding van het ‘Mooiste dag van je leven gesprek’ werk ik de mooiste ideeën uit en kies ik de bloemen zorgvuldig om jullie thema en betekenis van de bruiloft te versterken.

Ik ben altijd opzoek naar de meest bijzondere bloemsoorten en prachtige
kleurencombinaties. Want bijzondere bloemen horen bij bijzondere momenten in het leven!

Omdat ik jullie een onbezorgde dag wens,
maak en lever ik persoonlijk het bruidswerk op locatie voor hét perfecte plaatje waar jullie hart sneller van gaat kloppen!

Dit is wat bloembeleving deed
op de mooiste dag van

Oliviana & Ruben
“Toen ik op de trouwochtend mijn boeket zag, was ik stomverbaasd, want het was VEEL mooier dan ik had verwacht. We vroegen om het thema "east meets west" en zij kwam met de mooiste bloemenkeuze! Lisette creëerde zulk vrouwelijk en verfijnd en kunstig bloemwerk.”
Esther & Jan
“Wauw, wauw, wauw dit zijn met recht kunstwerken geworden! De bloemen zijn precies op onze wensen afgestemd. Lisette nam uitgebreid de tijd om met ons in gesprek te gaan en onze wensen door te nemen. Daarnaast kwam ze met voorbeelden en ideeën. Het resultaat was werkelijk adembenemend en we hebben hier ook van de gasten enorm veel complimenten over ontvangen. We zijn Lisette dan ook heel dankbaar voor de prachtige bloemstukken en kijken met heel veel plezier terug naar de beelden/foto’s waar al het moois op te zien is.”
Esmee & Luuk
“Wat heeft Lisette dit geweldig gedaan! Ze reageerde heel snel op onze mails en heeft in ons gesprek precies weten op te vangen wat wij wilden en ons geadviseerd. De bloemen waren helemaal afgestemd op de locatie, onze trouwkaart en op mijn man zijn pak, de bloemen maakten alles tot één geheel.”
Marit & Ramon
“Eerst dacht ik: uh bloemen, moet dat? Maar Lisette maakte er een sprookje van! Het gaf zoveel sfeer dan ik in eerste instantie had gedacht! Lisette is een echte vakvrouw én de passie spat van het resultaat af! Ook super veel positieve reacties van de gasten gehad.”
Lianna & Rogier
“WAUW, WAUW,WAUW, wat waren onze bloemen prachtig!!! De kleuren combinatie en stijl waren precies zoals we wilden. Je hebt zelfs onze verwachting overtroffen! Ik zou iedereen aanraden om prachtige eye-catchers van bloemstukken te nemen op je bruiloft, want het was echt zo ontzettend mooi! Functioneel ook, want we konden ‘s avonds de grondstukken verplaatsen naar binnen wat echt een geweldig idee was van Lisette. Nogmaals onwijs bedankt, het was echt een sprookje!”
Judith & Marcel
“Je bloemen waren schitterend! Van iedereen complimenten gehad en dat het perfect bij ons en onze dag paste! Heel erg bedankt voor alles!”
Tinke & Pieter
“De zeer talentvolle en professionele Lisette was een geschenk uit de hemel! We hebben vanuit Australië de complete bloemstyling in haar handen gelegd en ze heeft het tot in de mooiste details aangekleed met haar prachtige bloemenkunst! Ze levert niet alleen geweldig bruidswerk, ze is ook een feest om mee samen te werken!”
Vorige slide
Volgende slide

Mijn portfolio

Bekijk bruidsparen die jullie voor zijn gegaan

Het is jullie mooiste dag en die verdient een unieke en complete bloemstyling!

Ik geloof dat als het bloemwerk past bij alle facetten van jullie dag, dat alleen dan jullie bruiloft onvergetelijk zal worden zoals jullie die willen ervaren en beleven.

Ook jullie gasten zullen de juiste sfeer proeven en zich daardoor welkom en
geliefd voelen in jullie unieke liefdesverhaal. Bereid je voor op de vele ‘ooh’s’ en ‘aah’s’ waar iedereen nog lang over zal praten. En die trouwfoto’s? Ze zullen jullie jaren later nog steeds dat bijzondere gevoel geven!

Hoe nu verder?

Enthousiast geworden?

Zijn jullie enthousiast geworden en ben je benieuwd hoe ik het liefst met jullie samenwerk? Vraag dan nu hier de brochure aan.

Persoonlijk en kundig advies

Om jullie een persoonlijk en kundig advies te geven, maak ik graag kennis met jullie tijdens een vrijblijvend stylinggesprek. Dat kan gezellig bij mij aan tafel onder het genot van een drankje en wat lekkers, online of op jullie locatie.

Complete styling?

Voor een complete styling incl bloemstyling voor een evenement of bruiloft werk ik graag samen met een stylist. Vraag gerust naar mijn netwerk van stylisten