Events

Heb je je ooit afgevraagd waarom evenementen magisch zijn?...

Het geheim zit in de details van jouw event, en dat
begint met de aankleding van de ruimte.

Een ruimte die niet is aangekleed, zal nooit de beleving en de sfeer overbrengen aan je gasten zoals jij dat wilt.

Leafs Flower Art laat jouw zakelijke of persoonlijke evenement tot leven komen door een unieke bloembeleving te creëren die de sfeer en beleving uitstraalt vanuit jouw wens.

Bloemen voor een event spelen een hele belangrijke rol in de decoratie van de locatie.

Alle zintuigen moeten worden geprikkeld, waardoor je gasten in een warm bad terecht komen en zich welkom voelen. Ik kies daarom dan ook de bloemen zorgvuldig uit om jullie thema en betekenis van het event te versterken.

Om de gasten op jouw event een geweldige beleving te geven, maak ik op de gewenste locatie een uniek en op maat gemaakte bloemenconcept, wat aansluit op bijvoorbeeld je bedrijf/persoonlijke stijl.

Of het nu bloemen voor een bedrijfsfeest, lancering product, babyshower, verjaardag, jubileum of bloemen voor een filmset is… Voor elke mooie gelegenheid zorg ik ervoor dat de sfeer van jouw ruimte niet ontbreekt!

eventbloemen eventflower eventstyling backdrop flowercloud bloemeneyecatcher merklancering babyshower mommytobe productlancering boeklancering evenementen noordholland aankleding styling evenementenlocatie eventlocatie bedrijfsevent bedrijfsevenement bedrijfsfeest organiseren filmset setstyling filmset bloemen voor een feest jubileum gasten beleving uniek event eventbloemwerk bloemstyling bloemen eyecatcher bloemenconcept reclame product lancering fotoshoot fotomodel topmodel lancering product merk productlijn decoratie bloembeleving leafs flower art lisette bloemstylist bruidsbloemist eventstylist bloemist bloemwerk film alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn

Wil je jouw gasten een beleving bieden op jouw event?

Laten we kennismaken!

We maken een afspraak en daarin bespreken we je wensen. Daarna werk ik de mooiste ideeën uit en kies de bloemen zorgvuldig uit om het thema en betekenis van het evenement te versterken.

Ik ben altijd opzoek naar de meest bijzondere bloemsoorten en prachtige kleurencombinaties. Iedere event is uniek.

Daarom laat ik je vooraf wat vragen beantwoorden, zodat ik goed voor ogen heb welke sfeer er overgebracht mag worden en hoe je gasten het event mogen gaan beleven. Op deze manier kan ik al je wensen vertalen bij het maken van het eventbloemwerk.

Om voor elk uniek evenement een
bijzondere beleving neer te zetten werk ik met een startbedrag van €1500. Na het gesprek maak ik voor jullie de offerte op, incl. sfeerbeelden, zodat je meteen weet wat je kunt verwachten.

Omdat ik je met de complete bloemstyling wil ontzorgen, maak en lever ik persoonlijk het bloemwerk op locatie, zodat jouw gasten een magisch evenement ervaren om nooit meer te vergeten!

Dit is wat bloembeleving deed
op de mooiste dag van

Oliviana & Ruben
“Toen ik op de trouwochtend mijn boeket zag, was ik stomverbaasd, want het was VEEL mooier dan ik had verwacht. We vroegen om het thema "east meets west" en zij kwam met de mooiste bloemenkeuze! Lisette creëerde zulk vrouwelijk en verfijnd en kunstig bloemwerk.”
Esther & Jan
“Wauw, wauw, wauw dit zijn met recht kunstwerken geworden! De bloemen zijn precies op onze wensen afgestemd. Lisette nam uitgebreid de tijd om met ons in gesprek te gaan en onze wensen door te nemen. Daarnaast kwam ze met voorbeelden en ideeën. Het resultaat was werkelijk adembenemend en we hebben hier ook van de gasten enorm veel complimenten over ontvangen. We zijn Lisette dan ook heel dankbaar voor de prachtige bloemstukken en kijken met heel veel plezier terug naar de beelden/foto’s waar al het moois op te zien is.”
Esmee & Luuk
“Wat heeft Lisette dit geweldig gedaan! Ze reageerde heel snel op onze mails en heeft in ons gesprek precies weten op te vangen wat wij wilden en ons geadviseerd. De bloemen waren helemaal afgestemd op de locatie, onze trouwkaart en op mijn man zijn pak, de bloemen maakten alles tot één geheel.”
Marit & Ramon
“Eerst dacht ik: uh bloemen, moet dat? Maar Lisette maakte er een sprookje van! Het gaf zoveel sfeer dan ik in eerste instantie had gedacht! Lisette is een echte vakvrouw én de passie spat van het resultaat af! Ook super veel positieve reacties van de gasten gehad.”
Lianna & Rogier
“WAUW, WAUW,WAUW, wat waren onze bloemen prachtig!!! De kleuren combinatie en stijl waren precies zoals we wilden. Je hebt zelfs onze verwachting overtroffen! Ik zou iedereen aanraden om prachtige eye-catchers van bloemstukken te nemen op je bruiloft, want het was echt zo ontzettend mooi! Functioneel ook, want we konden ‘s avonds de grondstukken verplaatsen naar binnen wat echt een geweldig idee was van Lisette. Nogmaals onwijs bedankt, het was echt een sprookje!”
Judith & Marcel
“Je bloemen waren schitterend! Van iedereen complimenten gehad en dat het perfect bij ons en onze dag paste! Heel erg bedankt voor alles!”
Tinke & Pieter
“De zeer talentvolle en professionele Lisette was een geschenk uit de hemel! We hebben vanuit Australië de complete bloemstyling in haar handen gelegd en ze heeft het tot in de mooiste details aangekleed met haar prachtige bloemenkunst! Ze levert niet alleen geweldig bruidswerk, ze is ook een feest om mee samen te werken!”
Vorige slide
Volgende slide

Mijn portfolio

Bekijk bruidsparen die jullie voor zijn gegaan

Laat mij voor jou een unieke en op maat gemaakte bloemstyling creëren.

Wil je jouw gasten een beleving bieden op jouw evenement? Laat mij voor jou een unieke en op maat gemaakte bloemstyling creëren. Passend bij jouw bedrijf, product en persoonlijke stijl, op de door jou gewenste locatie. Neem nu contact met me op en geef je evenement de bloembeleving die het verdient!

Hoe nu verder?

Enthousiast geworden?

Zijn jullie enthousiast geworden en ben je benieuwd hoe ik het liefst met jullie samenwerk? Vraag dan nu hier de brochure aan.

Persoonlijk en kundig advies

Om jullie een persoonlijk en kundig advies te geven, maak ik graag kennis met jullie tijdens een vrijblijvend stylinggesprek. Dat kan gezellig bij mij aan tafel onder het genot van een drankje en wat lekkers, online of op jullie locatie.

Complete styling?

Voor een complete styling incl
bloemstyling voor een evenement of bruiloft werk ik graag samen met een stylist. Vraag gerust naar mijn netwerk van stylisten