Lancering product

Niks is zo erg als een reclame van een product niet de juiste boodschap overbrengt…

Je slaat de plank ontzettend mis!

Dan komt dat omdat de beleving van het product of merk niet wordt versterkt door meerdere zintuigen te prikkelen. Of dat wat gebruikt is, totaal niet past bij het product of merk.

eventbloemen eventflower eventstyling backdrop flowercloud bloemeneyecatcher merklancering babyshower mommytobe productlancering boeklancering evenementen noordholland aankleding styling evenementenlocatie eventlocatie bedrijfsevent bedrijfsevenement bedrijfsfeest organiseren filmset setstyling filmset bloemen voor een feest jubileum gasten beleving uniek event eventbloemwerk bloemstyling bloemen eyecatcher bloemenconcept reclame product lancering fotoshoot fotomodel topmodel lancering product merk productlijn decoratie bloembeleving leafs flower art lisette bloemstylist bruidsbloemist eventstylist bloemist bloemwerk suckers amsterdam lolly lollypop wedding

Lancering fotoshoot

van jouw merk of product

Stel je voor, jouw model of product omringt door een eyecatcher van bloemen.. Die volledig de aandacht naar je product zal trekken en die uiteindelijk zorgt voor een top verkoop van jouw unieke product/merk!

Bloemwerk versterkt de beleving van jouw unieke product. En ik sta klaar om voor jouw product en merk een beleving te maken die jouw klant zal opvallen en doet verkopen!

‘Als ik met bloemen werk, kom ik tot rust, vergeet ik alles om mij heen en zit ik compleet in mijn bubbel. Alleen ik, mijn bloemen en het plezier om er iets moois van te maken.’

Wil je jouw nieuwe product een knallende lancering geven?

Laten we kennismaken!

We maken een afspraak en daarin bespreken we je wensen. Daarna werk ik de mooiste ideeën uit en kies ik zorgvuldig de bloemen, om jouw unieke product/merk de aandacht te laten trekken bij jouw lievelingsklanten.

Ik ben altijd opzoek naar de meest bijzondere bloemsoorten en prachtige kleurencombinaties. Omdat ik goed voor ogen wil hebben waar jouw merk voor staat en wat het product nodig heeft om de aandacht van jouw lievelingsklanten te
trekken, laat ik jou wat vragen beantwoorden.

Op deze manier kan ik al je wensen vertalen bij het maken van een bloemeninstalatie.

Om voor elk uniek merk/product een bijzondere beleving neer te zetten werk ik met een startbedrag van €1500. Na het gesprek maak ik voor jullie de offerte op, incl. sfeerbeelden, zodat je meteen weet wat je kunt verwachten.

Omdat ik je met de complete bloemstyling wil ontzorgen, maak en lever ik persoonlijk het bloemwerk op locatie voor een bloembeleving waardoor jouw product als broodjes gaat verkopen!

Dit is wat een bloembeleving deed
voor hun product/merk:

“Ik ben MEGA blij. Het is niet normaal wat een magie en creatie je hebt neergezet voor de lancering van mijn nieuwe productlijn. Het voelt iedere keer weer zo goed om alles bij elkaar te zien komen!”
Laura van Suckers Amsterdam

Mijn portfolio

Zij gingen jullie voor!  Bekijk mijn portfolio en laat je inspireren.

Hoe nu verder?

Enthousiast geworden?

Zijn jullie enthousiast geworden en ben je benieuwd hoe ik het liefst met jullie samenwerk? Vraag dan nu hier de brochure aan.

Persoonlijk en kundig advies

Om jullie een persoonlijk en kundig advies te geven, maak ik graag kennis met jullie tijdens een vrijblijvend stylinggesprek. Dat kan gezellig bij mij aan tafel onder het genot van een drankje en wat lekkers, online of op jullie locatie.

Complete styling?

Voor een complete styling incl
bloemstyling voor een evenement of bruiloft werk ik graag samen met een stylist. Vraag gerust naar mijn
netwerk van stylisten