Lancering

Niks is zo erg als een reclame van een product niet de juiste boodschap overbrengt…

Je slaat de plank ontzettend mis!

Dan komt dat omdat de beleving van jouw branding, product of merk niet wordt versterkt. Je slaat de plank ontzettend mis, doordat de verkeerde sfeer is neergezet. Zo jammer als de gewenste merkbeleving niet wordt bereikt en je klanten ergens anders gaan kijken…

eventbloemen eventflower eventstyling backdrop flowercloud bloemeneyecatcher merklancering babyshower mommytobe productlancering boeklancering evenementen noordholland aankleding styling evenementenlocatie eventlocatie bedrijfsevent bedrijfsevenement bedrijfsfeest organiseren filmset setstyling filmset bloemen voor een feest jubileum gasten beleving uniek event eventbloemwerk bloemstyling bloemen eyecatcher bloemenconcept reclame product lancering fotoshoot fotomodel topmodel lancering product merk productlijn decoratie bloembeleving leafs flower art lisette bloemstylist bruidsbloemist eventstylist bloemist bloemwerk suckers amsterdam lolly lollypop wedding

Lancering fotoshoot

van jouw branding, merk of product

Stel je voor, jij, jouw model of product omringt door een eyecatcher van bloemen.. Die volledig de aandacht naar je product zal trekken en die uiteindelijk zorgt voor een top verkoop van jouw unieke product/merk!

Bloemwerk versterkt de beleving van jouw unieke branding, merk of product. En ik sta klaar om voor jouw bedrijf een beleving te maken die jouw klant zal opvallen en doet verkopen!

‘Als ik met bloemen werk, kom ik tot rust, vergeet ik alles om mij heen en zit ik compleet in mijn bubbel. Alleen ik, mijn bloemen en het plezier om er iets moois van te maken.’

Wil je jouw branding of product een knallende lancering geven?

Laten we kennismaken!

We maken een afspraak en daarin bespreken we je wensen. Daarna werk ik de mooiste ideeën uit en kies ik zorgvuldig de bloemen, om jouw unieke branding/product/merk de aandacht te laten trekken bij jouw lievelingsklanten.

Ik ben altijd opzoek naar de meest bijzondere bloemsoorten en prachtige kleurencombinaties. Omdat ik goed voor ogen wil hebben waar jouw bedrijf voor staat en wat het product nodig heeft om de aandacht van jouw lievelingsklanten te
trekken, laat ik jou wat vragen beantwoorden.

Op deze manier kan ik al je wensen vertalen bij het maken van een bloembeleving voor jouw branding, product of merk.

Om voor elk uniek merk/product/branding een bijzondere beleving neer te zetten werk ik met een startbedrag van €1500. Na het gesprek maak ik voor jullie de offerte op, incl. sfeerbeelden, zodat je meteen weet wat je kunt verwachten.

Omdat ik je met de complete bloemstyling wil ontzorgen, maak en lever ik persoonlijk het bloemwerk op locatie voor een bloembeleving waardoor jouw product als broodjes gaat verkopen!

Dit is wat een bloembeleving deed
voor hun banding/product/merk:

Oliviana & Ruben
“Toen ik op de trouwochtend mijn boeket zag, was ik stomverbaasd, want het was VEEL mooier dan ik had verwacht. We vroegen om het thema "east meets west" en zij kwam met de mooiste bloemenkeuze! Lisette creëerde zulk vrouwelijk en verfijnd en kunstig bloemwerk.”
Esther & Jan
“Wauw, wauw, wauw dit zijn met recht kunstwerken geworden! De bloemen zijn precies op onze wensen afgestemd. Lisette nam uitgebreid de tijd om met ons in gesprek te gaan en onze wensen door te nemen. Daarnaast kwam ze met voorbeelden en ideeën. Het resultaat was werkelijk adembenemend en we hebben hier ook van de gasten enorm veel complimenten over ontvangen. We zijn Lisette dan ook heel dankbaar voor de prachtige bloemstukken en kijken met heel veel plezier terug naar de beelden/foto’s waar al het moois op te zien is.”
Esmee & Luuk
“Wat heeft Lisette dit geweldig gedaan! Ze reageerde heel snel op onze mails en heeft in ons gesprek precies weten op te vangen wat wij wilden en ons geadviseerd. De bloemen waren helemaal afgestemd op de locatie, onze trouwkaart en op mijn man zijn pak, de bloemen maakten alles tot één geheel.”
Marit & Ramon
“Eerst dacht ik: uh bloemen, moet dat? Maar Lisette maakte er een sprookje van! Het gaf zoveel sfeer dan ik in eerste instantie had gedacht! Lisette is een echte vakvrouw én de passie spat van het resultaat af! Ook super veel positieve reacties van de gasten gehad.”
Lianna & Rogier
“WAUW, WAUW,WAUW, wat waren onze bloemen prachtig!!! De kleuren combinatie en stijl waren precies zoals we wilden. Je hebt zelfs onze verwachting overtroffen! Ik zou iedereen aanraden om prachtige eye-catchers van bloemstukken te nemen op je bruiloft, want het was echt zo ontzettend mooi! Functioneel ook, want we konden ‘s avonds de grondstukken verplaatsen naar binnen wat echt een geweldig idee was van Lisette. Nogmaals onwijs bedankt, het was echt een sprookje!”
Judith & Marcel
“Je bloemen waren schitterend! Van iedereen complimenten gehad en dat het perfect bij ons en onze dag paste! Heel erg bedankt voor alles!”
Tinke & Pieter
“De zeer talentvolle en professionele Lisette was een geschenk uit de hemel! We hebben vanuit Australië de complete bloemstyling in haar handen gelegd en ze heeft het tot in de mooiste details aangekleed met haar prachtige bloemenkunst! Ze levert niet alleen geweldig bruidswerk, ze is ook een feest om mee samen te werken!”
Vorige slide
Volgende slide

Mijn portfolio

Zij gingen jullie voor!  Bekijk mijn portfolio en laat je inspireren.

Hoe nu verder?

Enthousiast geworden?

Zijn jullie enthousiast geworden en ben je benieuwd hoe ik het liefst met jullie samenwerk? Vraag dan nu hier de brochure aan.

Persoonlijk en kundig advies

Om jullie een persoonlijk en kundig advies te geven, maak ik graag kennis met jullie tijdens een vrijblijvend stylinggesprek. Dat kan gezellig bij mij aan tafel onder het genot van een drankje en wat lekkers, online of op jullie locatie.

Complete styling?

Voor een complete styling incl
bloemstyling voor een evenement of bruiloft werk ik graag samen met een stylist. Vraag gerust naar mijn
netwerk van stylisten