Bruidsbloemwerk

Waar droomde je vroeger als klein meisje en jongen van?

You want to feel like a prince or princess!

Een prachtige sfeervolle ceremonie, super mooi op het moment dat je aan komt lopen in je mooie jurk of pak en waar je je op je gemak kunt voelen bij jullie dierbare gasten.

Bloemen bepalen voor een groot gedeelte de sfeer op jullie bruiloft. Want wat is nu een feest zonder sfeer?

Je wilt toch niet dat je gasten als muurbloempjes aan de kant staan, omdat de sfeer ver te zoeken is?

Hoe ik werk

Naar aanleiding van het ‘Mooiste dag van je leven gesprek’ werk ik de mooiste ideeën uit en ga ik op zoek naar de meest unieke, bijzondere bloemsoorten en prachtige kleurencombinaties. Want bijzondere bloemen horen bij bijzondere momenten in het leven! Iedere bruiloft is persoonlijk en uniek. Daarom laat ik jullie vooraf wat vragen beantwoorden, zodat ik goed voor ogen heb wie jullie zijn en hoe jullie de grote dag willen beleven.

Op deze manier kan ik jullie wensen en gevoel vertalen bij het maken van het bruidswerk. Om voor elke unieke bruiloft een bijzondere beleving neer te zetten werk ik met een minimale besteding van €850,-. Omdat ik jullie een onbezorgde dag wens, maak en lever ik persoonlijk het bruidswerk op locatie voor hét perfecte totaalplaatje waar jullie hart sneller van gaat kloppen!

Mooiste dag van je leven

Ik maak voor jullie een bloemenbeleving, een totaalplaatje, waarin alles op elkaar aansluit, zodat je nooit meer achteraf hoeft te denken; Had ik maar… Je trouwt maar 1 keer in je leven en dat wil je toch ook in 1x goed doen?!

 

De beleving van jullie dag, de locatie, de omgeving, de kleding…alles zal op elkaar afgestemd worden om van jullie dag een onvergetelijke dag te maken!

Maar ook jullie dierbare gasten gaan de juiste sfeer meteen voelen en zullen zich meteen verbonden voelen in jullie liefdesverhaal. Veel ooh’s en aah’s gegarandeerd waar iedereen nog heel lang over praat!

En heb je al gedacht hoe prachtig jullie trouwfoto’s eruit komen te zien die je jaren later nog steeds dat ene speciale gevoel geven!?

Om jullie een persoonlijk en kundig advies te geven, maak ik graag kennis met jullie tijdens een vrijblijvend ‘Mooiste dag van je leven gesprek’.

Bloembeleving

Op welke locatie van jullie dag mag het bloemwerk niet ontbreken? 

Ik verzorg een bloembeleving voor elk moment van jullie dag; van ceremonie, diner tot feestlocatie. 

Naast een bruidsboeket kun je ook een unieke eyecatcher van een bloemenobject verwachten, zodat jullie de dag beleven zoals jullie dat willen en ook helemaal jullie uitstraalt! In de vorm van bloemwerk bij de ceremonie: op een prieel of backdrop, bloemen op de dinertafel, een wolk van bloemen boven de dansvloer…dán kan het feest pas écht beginnen! 

Deze eyecatchers van bloemwerk kun je soms meerdere keren inzetten op jullie dag, zodat jullie en jullie gasten er optimaal van kunnen genieten! 

Om een persoonlijk en kundig advies te geven, spreek ik graag met jullie af dmv een vrijblijvend ‘Mooiste dag van je leven gesprek’.  Zijn jullie benieuwd naar de vele mogelijkheden voor jullie bruiloft? Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar  jullie liefdesverhaal en wat ik voor jullie kan betekenen!

Met persoonlijke aandacht, professionaliteit  en service, creëer ik met veel passie en liefde, jullie dag tot een onvergetelijke dag!