Bruidsbloemwerk

Jullie gaan trouwen!

Wat maakt jullie droombruiloft helemaal af..? Bloemen natuurlijk! Dan ben je bij mij, Lisette, trotse eigenaar van Leafs Flower Art, aan het juiste adres.                                             

Werken met de mooiste (seizoens)bloemen en kleuren is mijn passie. Mijn bloemwerk is herkenbaar door zijn kleurrijke, bloemige en speelse uitstraling waardoor de bloemen mooi tot hun recht komen en waarbij oog voor detail en gevoel voor kleur een belangrijke rol spelen.                                       

Hoe ik werk

Naar aanleiding van het gratis ‘Mooiste dag van je leven gesprek’ , maak ik voor jullie een persoonlijk moodboard die aansluit op jullie wensen. Daarna ga ik opzoek naar de meest unieke, bijzondere bloemsoorten en prachtige kleurencombinaties. Bijzondere bloemen zijn er voor bijzondere momenten in het leven. Iedere bruiloft is uniek. Ik maak jullie mooiste dag graag een stukje persoonlijker door zo goed mogelijk jullie wensen en gevoel te vertalen in het bruidsbloemwerk.

Misschien is er een wens voor een specifieke bloem of kleur? Op deze manier creëer ik uniek en persoonlijk bruidswerk wat bij jullie past. Omdat ik jullie een onbezorgde dag wens, lever ik graag persoonlijk de bloemen op locatie en leg ik de laatste hand aan het bruidswerk voor hét perfecte totaalplaatje waar mijn hart sneller van gaat kloppen…en hopelijk jullie hart ook!

Bruidsboeket

Hét sieraad voor iedere bruid…het bruidsboeket. Die mag natuurlijk niet ontbreken! Samen bespreken we jullie wensen; stijl, vorm, kleur en bloemkeuze. Ik denk met jullie mee, help jullie bij het kiezen en adviseer waar nodig. Een bijpassende corsage voor de bruidegom maakt jullie als ‘setje’ compleet.

Corsages voor de gasten, getuigen, ouders…het kan allemaal. Een haarcorsage of een bloemenkroontje is prachtig in mooi opgestoken haar. Deze maak ik graag voor jou op maat. Ook een polscorsage is helemaal van nu! Een polscorsage wordt vaak gedragen door de bruidsmeisjes of vrouwelijke getuigen. Voor de allerkleinste is er bijvoorbeeld een mogelijkheid voor een bloemenspeldje/diadeem in het haar.

 

Meer zien? Bekijk mijn portfolio!

Bloemstyling

Op welke locatie van jullie dag, mag volgens jullie het bloemwerk niet ontbreken? Ik verzorg de bloemstyling voor elk moment van jullie dag; van ceremonie, dinerlocatie tot feestlocatie. Er is zoveel mogelijk! Ik werk graag op locatie om jullie bloemwerk zo neer te zetten dat alles perfect op elkaar aansluit.

Denk bij bloemstyling aan:

  • Backdrop-bloemstukken bij de ceremonie
  • Ceremoniestoelen bloemdecoratie
  • Boeketten in vazen
  • Tafel bloemdecoratie
  • Bloemen voor op de Trouwauto 
  • Taartdecoratie

Al jullie bloemen zullen mooi op elkaar afgestemd worden, zodat het één prachtig geheel wordt. Ik doe er alles aan om van jullie dag een onvergetelijke dag te maken en ik denk daarin graag met jullie mee!

Om een persoonlijk en kundig advies te geven, spreek ik graag met jullie af dmv een gratis ‘Mooiste dag van je leven gesprek’.  Zijn jullie benieuwd naar de vele mogelijkheden voor jullie bruiloft? Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar  jullie liefdesverhaal en wat ik voor jullie kan betekenen!

Met persoonlijke aandacht, professionaliteit  en service, creëer ik met veel passie en liefde, jullie dag tot een onvergetelijke dag!