bruidsboeket bruidsbloemen bruiloftinspiratie trouwlocatie noordholland inspiratie bruiloft bruiloftstyling backdrop bruiloftdecoratie bruiloft trends trouwtrends weddingstyling trouwen trouwboeket bloemstyling bloemstuk ceremonie unieke bruiloft bloemenconcept bloembeleving leafs flower art lisette bloemstylist bruidsbloemist bloemist bloemen bruiloft eventflowers eventbloemen trouwen in noord holland weddingplanner ja ik wil verloofd wedding trouwjurken winkel noord holland kleurrijke bruiloft colorful wedding strandbruiloft beachwedding

Ik ben Lisette

de creatieveling van Leafs Flower Art.

Ik word blij van iets creëren en vormgeven, wat bij iemand past en waarmee ik iemand heel gelukkig kan maken. Het bloemsierkunst van nu, is niet wat het vroeger was. Het gaat veel verder dan een boeket of corsage. De stijl, de bloemen, de vormgeving, de sfeer en beleving…

Het is kunst, ik hou ervan en dat laat ik graag aan jullie zien!

LEAFS Lisette

Ontstaan Leafs Flower Art,

Het begon allemaal toen ik nog bij een bloemist in
loondienst was en ik zwanger werd van ons zoontje…

Drie weken na mijn bevalling, tijdens kraambezoek, kwam ze met de mededeling dat mijn arbeidscontract na mijn verlof niet werd verlengd, omdat ik met een kind niet flexibel meer voor haar zou zijn.
Daar zat ik dan, heel gelukkig met mijn kindje in mijn armen maar zonder baan…

Hallo onzekerheid!

Maar toch weigerde ik om bij de pakken neer te gaan zitten…
Door die sterke verantwoordelijkheid die ik als prille moeder kreeg, zag ik ineens voor me hoe ik het het liefste wilde, namelijk; op eigen benen staan.

Ik had tenslotte mijn MBO4 Bloem & Design diploma en al 16 jaar ervaring in de bloemen en ik wilde mij niet meer laten vertellen hoe ik mijn bloemwerk moest maken. 

Ik wilde mijn eigen creativiteit ontwikkelen. Maar er ook veel meer gevoel in stoppen om echt grote, complete en mooie dingen te maken, zodat mensen de dag van hun leven beleven!

Ik geloof erin dat je in je leven zelf de slingers moet ophangen. Dat als je niet tevreden bent, dat je er zelf iets aan moet doen, omdat een ander dat niet voor je doet.

Je leeft tenslotte maar 1x en dus kun je het ook maar 1x goed doen!

Bijzondere momenten uit je leven, zoals je
trouwdag of een evenement waar mensen
het jaren later nóg over hebben, kun je ook
maar 1x goed doen!

Hoe fijn is het, dat je dat zorgeloos uit
handen kan geven?!

Om die reden help ik jou bij het creëren van
prachtige herinneringen in het leven, terwijl
jij de rust en de ruimte hebt om te genieten
van jullie mooiste dag van jullie leven.

Het begon allemaal toen ik nog bij een bloemist in
loondienst was en ik zwanger werd van ons zoontje…

eventbloemen eventflower eventstyling backdrop flowercloud bloemeneyecatcher merklancering babyshower mommytobe productlancering boeklancering evenementen noordholland aankleding styling evenementenlocatie eventlocatie bedrijfsevent bedrijfsevenement bedrijfsfeest organiseren filmset setstyling filmset bloemen voor een feest jubileum gasten beleving uniek event eventbloemwerk bloemstyling bloemen eyecatcher bloemenconcept reclame product lancering fotoshoot fotomodel topmodel lancering product merk productlijn decoratie bloembeleving leafs flower art lisette bloemstylist bruidsbloemist eventstylist bloemist bloemwerk film alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn

Mijn naam is Lisette Wesselman,

Ik ben 37 jaar en woon samen met Marc, mijn rots in de branding, die op de achtergrond mij met alles helpt en meedenkt. Samen hebben wij een pracht van een zoon waar we volop van genieten.
Zorgen voor mijn gezin doe ik graag en ben betrokken bij iedereen die mij lief is. Ik waardeer en geniet van wat ik heb.

Met mijn gezin maar ook met vriendinnen doe ik graag leuke dingen. Heerlijk lachen en kletsen, herinneringen maken en mooie momenten beleven! 

Na het behalen van mijn MBO4 Bloem & Design diploma, heb ik in 16 jaar tijd, bij verschillende mooie bloemenwinkels ervaring opgedaan. In de laatste paar jaar voelde het alsof ik met deze ervaring en kennis veel meer kon doen.

Toen ik voor een goede vriendin haar bruiloft van top tot teen mocht stylen met bloemen, wist ik diep van binnen: dit is wat ik wil, iets creëren voor mooie momenten in het leven! Uiteindelijk heb ik de stap durven nemen en in oktober 2019 werd Leafs Flower Art geboren.

Dit is wat bloembeleving deed
op de mooiste dag van

Oliviana & Ruben
“Toen ik op de trouwochtend mijn boeket zag, was ik stomverbaasd, want het was VEEL mooier dan ik had verwacht. We vroegen om het thema "east meets west" en zij kwam met de mooiste bloemenkeuze! Lisette creëerde zulk vrouwelijk en verfijnd en kunstig bloemwerk.”
Esther & Jan
“Wauw, wauw, wauw dit zijn met recht kunstwerken geworden! De bloemen zijn precies op onze wensen afgestemd. Lisette nam uitgebreid de tijd om met ons in gesprek te gaan en onze wensen door te nemen. Daarnaast kwam ze met voorbeelden en ideeën. Het resultaat was werkelijk adembenemend en we hebben hier ook van de gasten enorm veel complimenten over ontvangen. We zijn Lisette dan ook heel dankbaar voor de prachtige bloemstukken en kijken met heel veel plezier terug naar de beelden/foto’s waar al het moois op te zien is.”
Esmee & Luuk
“Wat heeft Lisette dit geweldig gedaan! Ze reageerde heel snel op onze mails en heeft in ons gesprek precies weten op te vangen wat wij wilden en ons geadviseerd. De bloemen waren helemaal afgestemd op de locatie, onze trouwkaart en op mijn man zijn pak, de bloemen maakten alles tot één geheel.”
Marit & Ramon
“Eerst dacht ik: uh bloemen, moet dat? Maar Lisette maakte er een sprookje van! Het gaf zoveel sfeer dan ik in eerste instantie had gedacht! Lisette is een echte vakvrouw én de passie spat van het resultaat af! Ook super veel positieve reacties van de gasten gehad.”
Lianna & Rogier
“WAUW, WAUW,WAUW, wat waren onze bloemen prachtig!!! De kleuren combinatie en stijl waren precies zoals we wilden. Je hebt zelfs onze verwachting overtroffen! Ik zou iedereen aanraden om prachtige eye-catchers van bloemstukken te nemen op je bruiloft, want het was echt zo ontzettend mooi! Functioneel ook, want we konden ‘s avonds de grondstukken verplaatsen naar binnen wat echt een geweldig idee was van Lisette. Nogmaals onwijs bedankt, het was echt een sprookje!”
Judith & Marcel
“Je bloemen waren schitterend! Van iedereen complimenten gehad en dat het perfect bij ons en onze dag paste! Heel erg bedankt voor alles!”
Tinke & Pieter
“De zeer talentvolle en professionele Lisette was een geschenk uit de hemel! We hebben vanuit Australië de complete bloemstyling in haar handen gelegd en ze heeft het tot in de mooiste details aangekleed met haar prachtige bloemenkunst! Ze levert niet alleen geweldig bruidswerk, ze is ook een feest om mee samen te werken!”
Vorige slide
Volgende slide

Mijn portfolio

Bekijk mijn verschillende bloemstyling projecten

bruidsboeket bruidsbloemen bruiloftinspiratie trouwlocatie noordholland inspiratie bruiloft bruiloftstyling backdrop bruiloftdecoratie bruiloft trends trouwtrends weddingstyling trouwen trouwboeket bloemstyling bloemstuk ceremonie unieke bruiloft bloemenconcept bloembeleving leafs flower art lisette bloemstylist bruidsbloemist bloemist bloemen bruiloft eventflowers eventbloemen trouwen in noord holland weddingplanner ja ik wil verloofd wedding trouwjurken winkel noord holland kleurrijke bruiloft colorful wedding trouwen in kasteel chateau marquette heemskerk

Bruidsbloemen

eventbloemen eventflower eventstyling backdrop flowercloud bloemeneyecatcher merklancering babyshower mommytobe productlancering boeklancering evenementen noordholland aankleding styling evenementenlocatie eventlocatie bedrijfsevent bedrijfsevenement bedrijfsfeest organiseren filmset setstyling filmset bloemen voor een feest jubileum gasten beleving uniek event eventbloemwerk bloemstyling bloemen eyecatcher bloemenconcept reclame product lancering fotoshoot fotomodel topmodel lancering product merk productlijn decoratie bloembeleving leafs flower art lisette bloemstylist bruidsbloemist eventstylist bloemist bloemwerk

Lancering

Al vanaf kinds af aan.
Ben ik gek op bloemen en kleuren.
Een kunstwerk gemaakt door de natuur.

Oke, soms wel een beetje geholpen door de mens, maar wie wordt er nou niet vrolijk van? Onbewust koop ik vaak kleding met bloemen en natuurlijk…kleur!

Laten we kennismaken..!

Iedere bruiloft of event is uniek. Daarom laat ik jullie vóór het vrijblijvende
‘Mooiste dag van je leven gesprek’ alvast wat vragen beantwoorden, zodat
ik al een hoop te weten kom over jullie en jullie wensen. 

Zijn wij een match? Dan nodig ik jullie van harte uit voor een ‘Mooiste dag
van je leven gesprek’. Tijdens dit gesprek brainstormen we over een op maat gemaakte bloemstyling, een bloembeleving, met de mooiste bloemen voor jullie bruiloft of event. De koffie en thee met wat lekkers staat klaar!